Βεβαίωση Μετακίνησης

Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι: Από την Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00, και μέχρι νεότερης ενημέρωσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Οι αθλούμενοι πολίτες και οι αθλητές σωματείων μπορούν να μετακινούνται εντός μιας περιφερειακής ενότητας (ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας), από την κατοικία τους στον χώρο άθλησης. Συστήνεται οι αθλητές σωματείων να φέρουν βεβαίωση του σωματείου τους.

Εδώ θα βρείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης, το οποίο χρειάζεται για την μετακίνηση σας προς το Σκοπευτήριο και επιστροφή από εκεί. Το έντυπο έχει προ συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εσείς συμπληρώνεται το Ονοματεπώνυμο σας, τον Αριθμό Δ.Α.Ι. (Αριθμός Σκοπευτικής Ταυτότητας), Διεύθυνση της κατοικίας σας, και την ημερομηνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η βεβαίωση μετακίνησης ισχύει μόνο για μια μετακίνηση, την συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την διάρκεια διεξαγωγής προπονήσεων από τον όμιλο. 

 

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

 
 

Βεβαίωση Μετακίνησης προς ΚΕΒΟΠ-ΜΦΑΤ:

 
 

Βεβαίωση Μετακίνησης προς άλλα Σκοπευτήρια: